divendres, 23 d’agost del 2013

Agenda d'activitats Tot(s) per sa Serra

A les Illes Balears seguim dins l'època de màxim risc d'incendi (des de l'1 de maig fins el 15 d'octubre), i per això, s'ha de tenir molt d'esment amb totes les activitats que es facin a prop de zones forestals. Incendis com el d'Artà o els petits conats que es repeteixen per tot el territori ens ho recorden. Podeu trobar molta informació i recomanacions sobre prevenció d'incendis a les zones forestals a la pàgina de Ni 1 foc al bosc. A més, sempre podeu telefonar al Punt d'Informació Ambiental (telèfon gratuït: 900 15 16 17)  i demanar el vostre dubte concret.

També us volem informar que moltes persones, empreses i organismes s'estan posant en contacte amb la Comissió per tal de dur a terme iniciatives i actes orientats a la recuperació de la Serra. Totes les iniciatives confirmades s'inclouen al calendari de la pàgina oficial de Tot(s) per sa Serra, i a partir d'ara, també farem un resum setmanal a través del blog. El resum per aquesta setmana és el següent:

Setmana del 19 al 25 d'agost de 2013
Des d'aquí volem recordar que podeu enviar les vostres idees i propostes per la recuperació de la zona cremada per l'incendi del passat juliol a pia@dgqal.caib.es.

Bon cap de setmana a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada